Dinar de Germanor? Dinar de Negocis? Dinar…? Laporta i Bassas junts a Gran de Gràcia…

 

bassaslaporta

Aquesta tarda, fa poc més d’una hora (17.50h concretament) jo sortia de fer un cafè a Gran de Gràcia quan de sobte al davant meu es produïa una espècie de comiat molt emotiu… Eren Joan Laporta (Jan, pels amics) i Antoni Bassas [wiki] i es miraven, s’agafaven i s’abraçaven  tot just abans del darrer adéu. Tanta emotivitat tenia lloc a Gran de Gràcia just al davant del Restaurant “Da Greco” i Joan Laporta duia un cigar (“puru” pels menys “puristes”) a la boca, que tot just estava apunt d’esgotar. D’aquells que alguns “grans” es fumen després dels bons àpats… I que consti que no dic això de “gran” per l’aparença física de Laporta qui tot i no haver baixat gaire quilos, ja no està com un bacó… (Laporta dixit).

Després d’una d’aquelles abraçades “madrilenyes” Antoni Bassas ha enfilat Gran de Gràcia cap a baix mentre que Joan Laporta s’ha disposat a creuar el carrer. A l’altre banda l’esperava un amic/assessor/conseller/xofer i junts marxaven a peu Gran de Gràcia amunt…

Qui sap d’on venien o de què anava tot plegat . Potser només s’han trobat pel carrer i estaven parlant cordialment o potser havien quedat per dinar perquè tenen una bona relació; o potser només estaven tancar un negoci milionari… o parlant de Nova York! 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s