Els passadissos…rumors i més rumors a les Ràdios Catalanes!

rac1-catradio

Tot i que he estat dubtant si havia d’escriure o no aquest post, finalment m’he decidit… Molts de vosaltres treballeu als mitjans i per tant, ja sabeu de què parlo, però hi ha molta altre gent que potser desconeix què passat després de Sant Jordi als mitjans de comunicació catalans. Podríem dir que es comença a produir una espècie d’escalfor estranya que fa que tothom comenti què passarà de cara a la temporada següent… és una espècie de pujada d’hormones col·lectiva que a banda del efectes habituals i reals que també produeix, genera una espècie de neguit entre els treballadors i l’entorn. Cada any passa el mateix i dóna la sensació que, des de la Direcció dels diferents mitjans es juga a un estira i arronsa amb els diferents equips…tothom intueix moviments; uns malauradament ja es veuen al carrer mentre que per d’altres comença a aparèixer un llum al final del “túnel”… Doncs bé, avui farem un exercici plenament català i especialment dedicat a les dues emissores de ràdio que més audiència tenen (per ordre)… Rac1 i Catalunya Ràdio (segons l’EGM – Resultats AQUI) o Catalunya Ràdio i Rac1 (segons Baròmetre de la Comunicació – Resultats AQUÍ).

Abans d’entrar amb la rumorologia que ja corre pels passadissos d’aquestes dues cases, vull que quedi clar que publicaré el que realment es comenta entre els diferents professionals del sector però sempre amb respecte i especialment per a tots aquells que avui per avui ocupen una franja amb un programa que alguns ja donen per reemplaçat…

MOVIMENTS a RAC1:

Evidentment i després dels bons resultats del darrer EGM a Rac1 no es parla de gaires moviments (o encara no corren com els altres…), això sí…hi ha un clàssic que aquest any es repeteix. Ja hi ha qui explica que Jordi Basté podria haver rebut una trucada de l’altre costat de la diagonal… bé, i no només ell; també es diu que Toni Clapés hauria rebut el mateix senyal…

Contactes a banda, fa temps que sonen possibles canvis a la franja del migdia… però aquí hi ha massa variables que m’obliguen a ser més discret. I no estic parlant de Quim Morales! Gran feina la de tot l’equip de “La segona hora” que de ben segur que segueixen amb el programa la temporada vinent.

MOVIMENTS a CATALUNYA RÀDIO:

Tot i les reunions de les darreres hores/dies de la direcció de la casa amb realitzadors i equips per remuntar la caiguda (Egm) o no caiguda (Baròmetre), aquí la rumorologia no deixa de créixer. Es parla de moviments de tot tipus; des de la primera hora del matí fins a la darrera de la nit.

Com dèiem en aquest punt sap greu fer “porres” o plasmar el que ja es comenta entre bastidors i més amb la imprecisió que demostren any rere any aquests comentaris de passadís. Sigui com sigui, a Catalunya Ràdio es parla de moviments amb majúscules; Neus Bonet (que acaba de fer un canvi important al seu equip) podria deixar els matins en favor de….¿?…. Jordi Basté? o potser de Manel Fuentes? Hi ha qui parla d’aquesta última opció però amb petits retocs a l’estructura formal i horària dels matins, si és que a ell li interessés i la casa li hagués ofert …

Com no podia ser d’una altre manera, les tardes també estan presents en aquestes tertúlies de cafè dels treballadors i de molts altres. Aquí, de moment se situa, de cara a l’estiu a l’Enric Lucena, actual presentador del programa “El Visitant“, una espècie de “TVist” però a Catalunya Ràdio. Un programa que repassa diàriament el que ha passat als diferents programes de la graella de l’emissora. També hi ha qui diu que Lucena podria haver rebut l’encàrrec amb un petit caramelet; si ho fa bé segueix al llarg de la temporada vinent… Però molts ja donen per fals aquest segon “apendix”… En realitat, tot són especulacions, ja que encara no està confirmat que “l’Hem de parlat” de la Marta Alonso abandoni la graella però per a ser sincers també s’ha parlat d’una presentadora de BTV com la propera responsable de les tardes de Catalunya Ràdio… Alguns altres, potser per confusió, o no, també situaven en aquesta hora a la valenciana Núria Roca… ¿?.

Bé, aquests són potser els canvis que més sonen a hores d’ara però malauradament això no s’acaba aquí…aviat arribaran més rumors i segur que alguns sobre els possibles canvis a la mitjanit o a qualsevol altre franja i emissora…i podríen arribar també els moviments que tu també has sentit…¿alguna pista? (pots donar-la anònimament…) i si no, s’accepten apostes…eihm!!

I aquí ve una altre proposta interessant… en ple moment de fusions televisives (Cuatro, Sexta i d’altres), quina creieu que seria la graella perfecte??? Algú s’atreveix???

Anuncios

5 comentarios sobre “Els passadissos…rumors i més rumors a les Ràdios Catalanes!

  1. A Catalunya Ràdio també es diu, es comenta, que la vinent temporada “El Matí de Catalunya Ràdio” el presentarà en Pere Tàpies. Es veu que cada dia a les 8 farà una cançó relacionada amb l’actualitat. Per exemple, si el dia abans hi hagut un accident de moto a la Diagonal cantarà allò de: “La moto to to to to to…” No ho sé. És una aposta arriscada. Però ja se sap. Qui no arrisca…

    Endavant amb el blog!

  2. JAJAJA…i el programa mantindria el nom de “El Matí de Catalunya Ràdio” o també passarie a “Tàpies variades”?
    s’accepten més apostes…

  3. Caspa horrible la de Pere Tàpies i el seu absolutament insoportable deixeble Quim Vila. Què hi fot aquest paio tantes hores als mitjans catalans? Ens hem begut l’enteniment???

    Jo he sentit que l’Albert Om també podria anar als matins…

  4. m´inclinio per albert OM, TENINT EN COMPTE QUE EL MES DE JULIOL,SERÀ EL DARRER MÉS QUE DIRIGIRÀ EL SEU PROGRAMA; MOLT SIGNIFICATIU EL SEU INESPERAT ADEU, ALMENYS PER A MI QUE NO ESTIC FICAT EN AQUEST MUNDILLO. Salutacions.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s