Cine.Cat… molt recomanable!

cinecat 1

Cine.cat és potser un dels pocs portals de cinema en català. Bé, de fet potser n’hi ha algun més però aquest em sembla ÚNIC.  I m’ho sembla perquè com bé diu la paraula, totes les coses úniques es distingeixen de la resta per una sèrie de singularitats que les fan més especials. Això és com aquell joc de les 7 diferències i jo sense voler desmerèixer la pàgina o les (2) pàgines amb que podria comparar-se, he de dir que em quedo sense cap mena de dubtes amb Cine.Cat.

Tot i això, he de dir que alguna d’aquestes altres webs de les que us parlo també tenen apartats interessants però que sembla s’allunyen força de la idea amb que ha estat concebuda Cine.cat. Després de repassar-la bé, i d’anar veient com anava evolucionant al llarg de les setmanes (crec que la inauguració oficial està a punt d’arribar), intueixo que cine.cat busca una comunicació més directe amb els seus seguidors i lectors.

I dic que ho intueixo per força raons;

  • Te una imatge moderna i directe
  • La “interface” és molt neta però alhora elegant. Tot es troba fàcilment. Està feta per a que qualsevol dels vostres pares o amics menys posats en la materia s’hi mogui còmodament.
  • Les imatges que apareixen en portada estan molt ben triades.
  • Te un espai dedicat als tweets de cine.cat i dels seus seguidors (Twitter=2.0!)
  • Te un canal propi de tràilers, teasers, etc. de les properes estrenes.
  • Tot i no haver-se inaugurat oficialment te una quantitat de visites diàries envejables.

A més a més, hi ha dues tres coses que m’agraden especialment de cine.cat:

  1. Compten amb un padrí de referència; L’Àlex Gorina hi fa crítiques, seleccions i vídeo-crítiques!
  2. La publicitat està molt ben integrada amb els continguts sense molestar ni confondre… (la majoria avui per avui juguen amb aquests dos “vicis”). M’agrada especialment la de la capçalera!.
  3. És un web de cinema en català. El que no vol dir que sigui un web de cine únicament català. Seria absurd que a aquestes altures haguéssim d’analitzar o recomanar el cinema en funció de la identitat del seu director o del lloc d’origen dels seus actors principals. El Cinema és molt més que això;  si arreu del món consumeixen pel·lícules produïdes o dirigides a Catalunya o amb actors catalans, seria absurd que a casa nostre ens tanquéssim les portes a grans obres mestres arribades de qualsevol indret del planeta (com diria Leire Pajín)…

I em consta que quan s’inauguri oficialment ho farà amb més sorpreses…Algunes potser us les podeu imaginar, però d’altres us asseguro que no! No us ho perdeu!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s