Dia de comiats a Catalunya Ràdio…

foto

Avui, com ja sabíem feia dies ha estat una d’aquelles jornades que et deixen un regust agredolç. El cert és que l’excés de feina d’alguns mentre preparàvem el Mati de Catalunya Ràdio d’aquest estiu ens ha deixat assaborir-lo poc però alguns moments no deixaven de ser intensos. Avui alguns grans equips s’acomiadaven de la ràdio i de la criatura que havien estat mimant tot l’any esperant que es fes gran i comencés a caminar. Però malauradament això no sempre és possible. Alguns programes o presentadors/realitzadors s’acomiadaven sense saber què els depararia el futur mentre que d’altres ho feien il·lusionats (aparentment) pendents d’una nova aventura.

Per això m’ha semblat interessant repassar com han estat alguns d’aquests comiats, tal i com fem quan analitzem les reaccions davant les audiències…Així doncs, repassem com ho ha fet la Neus Bonet (futur substitut: Manel Fuentes ), el Manel Fuentes (futur substitut: ¿¿¿???), la Marta Alonso (futura substituta: Sílvia Cópulo) i el Bernat Soler (futur substitut: Pere Escobar).

* “El Matí de Catalunya Ràdio“, amb Neus Bonet

* “Problemes Domèstics“, amb Manel Fuentes

* “Hem de Parlar“, amb Marta Alonso (gran Pep Ruiz al final del tall)

* “Els Millors anys de la nostre vida“, amb Bernat Soler

En aquest punt, no puc més que desitjar-vos a tots molts sort, i us convido a escoltar-nos a partir de dilluns al “Matí de Catalunya Ràdio” d’estiu amb en Pere Mas!

Petons!

Anuncios

4 comentarios sobre “Dia de comiats a Catalunya Ràdio…

 1. Ben curiós veure (sentir, vaja…) els diferents comiats que han sonat a CatRàdio. Estils ben diferents, sens dubte. Una que passa via, l’altre que emplaça l’audiència a seguir-lo en el nou horari, la tercera que agraeix la confiança dipositada i li posa un punt de tendresa i el Sr. Esports que gairebé sembla que s’acomiadi enmig d’una discoteca amb musiqueta, bon humor, amics i sobretot molta MOLTA alegria!!!! Per cert, la bombeta del Sr. Idees també es va apagar ahir a les 14h, no?

  Alerta a la propera temporada. Tot apunta a que 13 hores estaran capitanejades per un presentador/realitzador diferent a l’actual i 5 hores (a priori) seran iguals però canviaran lleugerament d’horari (se suposa que tots 3 espais començaran 1 hora més tard)… Aposta arriscada! Només se’n salvaran els Srs. Informatius i el Sr. Vident de les sobretaules!!!

  Ahh alerta, ja ho veuen!!! La Ràdio Nacional de Catalunya li dóna la volta a la graella com un mitjó… Renovar o morir. Ara seriosament: tant de bó aquest any les coses surtin bé!

  Salut i ràdio!

 2. Despres d’ escoltar el acomiat de la Marta, penso que el millor que es pot sentir a la ràdio d’ avui, sobre tot per que l’ acomiat es amb el cor.
  Un programa aixi es lider i no fer el que volen sentir si no el que tu vols sentir.
  No soc especialista amb ràdio pero si m’ agrada escoltar bona ràdio.
  A lo millor moltes vegades s0 hauria de fer ràdio com t’ agradaria escoltar i no pensar amb el que fan altres.

  El resultat es sempre bo.

  Un que no sap, solament ajuda a fer.

  Agus el que sempre borda.

 3. per que no plega en Joan barril ara que ja ha omplert el compte corrent ??????

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s