El Matí de Catalunya Ràdio està per sobre dels noms???

Aquest passat divendres es publicava aquesta entrevista a “El Periòdico de Catalunya” on l’amic Mas explicava el projecte que compartim fins el proper 4 de setembre…i després, ja ho sabeu…”El Matí de Catalunya Ràdio…amb Manel Fuentes”. Però amb qui sigui és igual, no? No hem quedat que El Mati de Catradio està per sobre dels noms??? O no?

Ah, i després del 4 de setembre, per la meva part, i per a que quedi clar d’una vegada ho aclariré…NO, NO COMPARTIRÉ EL MATÍ DE CATRADIO amb el MANEL FUENTES…Consti que ho aclareixo únicament per la quantitat d’amics, “jefazos” de catradio i d’altres emissores/programes/etc…////, que m’ho heu preguntat en les darreres setmanes…si voleu saber on em podreu sentir “també LI heu de preguntar al Director…” i si no ja ho anirem descobrint… 😉

Entrev Pere Mas - Li ha de preguntar

Per cert, amic Mas, potser no et vas expressar bé quan vas dir això de “l’hi ha de preguntar al director de l’emissora”…o això o el traductor de “El Periódico” no et va acabar d’entendre…però és clar, si vas ser això últim hem d’entendre que vau fer l’entrevista en castellà…eihm? ^_^

Anuncios

3 comentarios sobre “El Matí de Catalunya Ràdio està per sobre dels noms???

  1. “Això l’hi ha de preguntar…” és perfecte. On és el problema, Pipo? Si digués “això li ha de preguntar…” no entendríem què. A més, ja saps que, a El Periódico, quan fan entrevistes en català, primer les tradueixen al castellà i, en acabat, les retradueixen al català. Així hi llegim una llengua tan pútrida. Tan pútrida com la de Catalunya Ràdio o qualsevol altra emissora on hagis col·laborat.

  2. Amic “popi”…gràcies pel comentari però relaxem-nos… i entenguem les coses com s’expliquen…sense buscar-hi més…
    Sigui com sigui, jo he treballat, no col·laborat, a emissores de parla catalana i a d’altres de llengua castellana…i a totes molt a gust!
    Abraçades!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s