Del Matí de Catalunya Ràdio…a Tot és molt Confús!

Ahir vam tancar una petita etapa. Concretament 7 setmanes d’un programa de ràdio que m’ha marcat d’una forma diferent. “El matí de Catalunya Ràdio” m’ha generat un seguit de sensacions que no experimentava des de feia força temps; un equip competent, un programa dinàmic i fresc, una resposta per part de la gent de la ràdio i dels oients més que positiva, i una forma de conduir un equip admirable. Sé que és lleig que ho digui jo, però hem fet una molt bona feina; hem aixecat molts dels temes que hem viscut al llarg de l’estiu i hem abordat el que passava en els “temps” idònis que marcava l’actualitat…En definitiva, que ha estic molt senzill coordinar un equip de professionals amb tant de criteri i ganes de treballar.

Ah, i fins i tot ens van fer una cançó que ha triomfat més que la de la cervesa…

[blip.tv ?posts_id=2582881&dest=-1]

Això sí, les darreres setmanes han estat especialment esgotadores. Ens aixecavem molt aviat per anar cap a la ràdio (en el meu cas cap a les 04,15h) i molts dies hem sortit passades les 20.00 del vespre després de reunir-nos per a preparar el nou programa dels migdies de Catalunya Ràdio. El procés de creació ha estat apassionant tot i que molts dies estavem totalment trinxats…de vegadades mentre despatxavem temes importants del matí ens venien temes importants al cap del nou programa, aguna tarda  vam haver de reunir-nos als sofàs de direcció, sempre amb les facilitats que ens donava el nou director, Ramon Mateu, que en alguna ocasió fins i tot ens va oferir el sofà del seu despatx per fer una petita bacaineta per poder seguir treballant… El procés creatiu ha estat intens i a banda d’aquestes tardes i matinades, el Pere Mas, el Pep Ruiz i jo mateix hem fet trobades de diumenge; 2 a casa del Mas, una a casa meva i una altre a casa del Pep; sempre amb bons berenars, esmorzars, aperitius i algun gin-tònic…

13082009020
Pere Mas, Pipo Serrano i Pep Ruiz

I ara ja només queda arrencar, pulir les petites coses que ens trobarem pel camí i intentar executar el programa que ens hem imaginat… I qualsevol crítica, consell o comentari serà molt ben rebut!

Imagen 3

Imagen 2

Ah, una última cosa; ja tenim pàgina al facebook “Tot és molt confus” i al twitter: @totesmoltconfus i evidentment també ens trobareu a la web de catradio

I per a qui vulgui, aquí us deixo el Dossier de la Temporada d’hivern 2009-2010 de catradio!

DossierHivern09-10

Anuncios

2 comentarios sobre “Del Matí de Catalunya Ràdio…a Tot és molt Confús!

  1. Un gran ole per a tu!!!! Us escoltarem amb molta il·lusió!!!!!

    I moltes gràcies pel dossier de premsa amb la graella. La demano cada any i el servei de premsa segueix essent incapaç de posar-me al seu mailing per a rebre-la directament.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s