L’entrevista ideal…Mònica Terribas VS José Montilla

És insòlit. Aquesta setmana la directora de TV3, Mònica Terribas, entrevistava al President de la Generalitat. Tot i que no en tinc constància, no seria gaire estrany que aquest fos un disc sol·licitat. I en cas que ho fas, tampoc no em semblaria tan malament. Darrerament a Catalunya han passat moltes coses que exigeixen que la màxima autoritat del país doni la cara i expliqui el que està passant. La Comissió de l’Incendi d’Horta, les apagades i el famós temporal, les reaccions del govern davant les mateixes, la crisi i la manera d’afrontar-la, les evidents diferències entre PSC i PSOE i tantes altres coses…

Sigui com sigui, l’encarregada de fer-li l’entrevista al President Montilla va ser Mònica Terribas. I tot i que les reaccions d’alguns facin pensar que aquesta devia ser la primera trobada entre Terribas i Montilla, no és així. La Mònica Terribas ha estat molts anys al capdavant d’un bon programa conegut per la majoria de vosaltres (la nit al dia), on va entrevistar en més d’una ocasió a José Montilla… Però sigui com sigui, mentre jo veia l’entrevista tenia la sensació que la Mònica estava preguntant el que la gent del carrer comentava. Alguns diran que el seu to o les seves formes van ser massa dures. Pot ser si… però de debò que això és el que sorprèn? No ho entenc… La manera de fer les entrevistes és exactament la mateixa de fa un parell d’anys i ningú no s’espantava ni ho qüestionava… Joan Ferran ha dit la seva i un tal Miguel Ángel Martín, militant del PSC que ostenta a càrrecs de l’ajuntament olímpic de Barcelona ha relliscat més del que ell es podia imaginar…(Interessant l’article del bon amic Quim Monzó sobre el tema!)

Però sota el meu punt de vista, si aquesta entrevista ha incomodat a tothom és que està ben feta… El problema seria si, tal i com estan les coses, els hagués agradat. Cal donar la cara i Montilla va fer bé donant-la, però un cop allà, no juguem a desviar l’atenció de la gent i a centrar-nos en Mònica Terribas. Preguntar no és ofendre… i el que a tots ens hauria d’importar no és el to de les preguntes sinó la qualitat de les respostes.

A mi em va agradar.

De totes formes, i pels que tenen la pell més fina, aquí us deixo l’entrevista ideal que des del Tot és molt Confús vam pensar que seria idònia per a molts dels qui s’han queixat…Què en penseu vosaltres?

2 comentarios sobre “L’entrevista ideal…Mònica Terribas VS José Montilla

  1. Qualsevol que seguís atentament l’entrevista de Mònica Terribas es va adonar que no era la periodista qui tallava constantment a José Montilla sinó que era José Montilla qui tallava a Mònica Terribas provant d’impedir-li de realitzar les seves preguntes, fet que va motivar la insistència de la periodista. el senyor Joan Ferrant, llicenciat en Filosofia i lletres (?) també. Per tant, que no intenti tergiversar els fets amb arguments fal·laços, que les adaptacions curriculars es donen a la ESO però no en la realitat.

    Jaume García (Professor de Filosofia)

  2. Qualsevol que seguís atentament l’entrevista de Mònica Terribas es va adonar que no era la periodista qui tallava constantment a José Montilla sinó que era José Montilla qui tallava a Mònica Terribas provant d’impedir-li de realitzar les seves preguntes, fet que va motivar la insistència de la periodista. el senyor Joan Ferrant, llicenciat en Filosofia i lletres (?) també es va adonar, per tant, que no intenti tergiversar els fets amb arguments fal·laços, que les adaptacions curriculars es donen a la ESO però no en la realitat.

    Jaume García (Professor de Filosofia)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s