L’Anàlisi i altres coses…al Tot és molt Confús!

Com crec que us explicava fa uns dies en aquest mateix blog, aquesta setmana l’estimat Pere Mas ha marxat de vacances (descans més que merescut) i li toca a un servidor substituir-lo intentant no destrossar massa l’antena de Catalunya Ràdio ni tampoc aquest projecte/programa conegut com “Tot és molt confús”.

El fet és que avui m’ho he passat molt bé… La primera hora del programa ha estat divertida però a la segona crec que hi ha alguns moments confusos molt divertits i amb missatges molt 2.0 (i consti que aquí no parlo de Berners Lee ni de res que tingui a veure amb internet).

I tot i que m’ho he repensat força (és molt endogàmic…) he decidit pujar les dues hores del programa (SENSE PUBLICITAT) per tal que si algú la vol escoltar no s’hagi d’empassar l’hora sencera sinó únicament el contingut real. Així que aquí van les dues hores…

I com no podia ser d’una altra manera, avui també us “pujo” l’anàlisi de l’entrevista que li hem fet a l’Ángel Pavlosky amb l’ajut del resum del Pep Ruiz!

Per a crítiques i comentaris d’amics; Després de qualsevol bon sopar, per telèfon o en circumstàncies més “adients/interessants”…

Per a crítiques i comentaris d’enemics i/o desconeguts: En aquest blog o directament a través d’una carta al Sr. Ramon Mateu (Director de Catalunya Ràdio)

Si no formeu part d’un o altre grup; millor deixem-ho estar…

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s