L’Anàlisi de…Clara Segura, Montserrat Tura i David Janer!

Setmana curta però precisament per això setmana una mica més carregada de feina que de costum. És per això que hauré de condensar en aquest post els anàlisi dels tres darrers convidatas que han passat pel “Tot és molt Confús”… Convidats molt diferents però molt agradables… Dimecres, després de l’entrevista amb el Màrius Serra, passava pel programa l’estimada Clara Segura. Un sol de dona! És encantadora i d’aquella gent que segueix mantenint la mateixa essència que quan ens vam conèixer farà cosa de 6 anys!. Aquí va doncs el resum que en va fer de la seva visita:

[blip.tv ?posts_id=3483375&dest=-1]

Dijous, i després de passar-ho molt bé amb la Clara, ens visitava una altra dona. En aquest cas era el torn de la Consellera de Justícia, Montserrat Tura. Una dona que, tot i tenir una aparença clarament sosa i avorrida, sempre que passa per la ràdio em segueix deixant fora de jo… És propera, amable i atenta amb tothom que treballa a l’equip. Sempre saluda a la gent de producció, al tècnic i s’expressa molt obertament i amb força bromes prou avançades i amb mala llet… El cert és que quan la veig a la tele no en dono crèdit però sempre ha estat encantadora. Així doncs aquí en teniu l’anàlisi:

[blip.tv ?posts_id=3483398&dest=-1]

I per últim, aquest matí ens visitava l’actor i home desitjat de la sèrie “Águila Roja”, David Janer… amb ell hem parlat de la sèrie i de molts altres projectes. A continuació us deixo el resum d’algunes de les coses que ens explicava:

[blip.tv ?posts_id=3483455&dest=-1]

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s