A l’Estiu, Tot és molt Confús!

Feia massa temps…massa temps que no trobava el moment per a escriure una mica i actualitzar el Blog! I avui, després de posar en ordre força temes he decidit publicar un post… Un post que tenia moltes ganes d’escriure i de compartir amb vosaltres ja que des de fa una setmana estic al capdavant del programa “Tot és molt Confús” a Catalunya Ràdio. Òbviament es tracta de l’edició d’estiu, ja que des que vam començar amb aquesta aventura, el Pere Mas, el Pep Ruiz i jo mateix ens dediquem de cos i ànima a fer créixer la criatura. I així ho seguirem fent.

Contents després dels 127 mil oients que ens reconeixia el darrer EGM, toca donar-li continuïtat al programa, pencar a l’estiu i fer-ho amb alguns continguts renovats i un equip enèrgic! Als col·laboradors i a l’equip de temporada els tocava un descans per a carregar les bateries!

En aquest vídeo podreu veure la peça que Tv3 va fer de la presentació de la temporada el passat 15 de juliol!

A continuació us passo l’explicació d’algunes de les seccions del programa que escoltareu si sintonitzeu Catalunya Ràdio de 12.00 a 14.00h de dilluns a divendres!

TOT ÉS MOLT CONFÚS – ESTIU 2010

El món, la vida, la feina, el moment actual… tot és molt confús. Per això cal un programa de ràdio que ens ajudi a aclarir-nos. De fet, mentre gestàvem aquest “radioshow”, mai no vam pensar que encertaríem tant amb el nom del programa. La confusió va en boca de polítics, economistes, periodistes, de la societat civil i fins i tot del mateix Barack Obama. Però, seriosament… encara hi ha algú que pensi que això s’esvairà en les pròximes setmanes? Nosaltres sabem que no, i per això, cada migdia, de 12.00 a 14.00 h, posarem el país en ordre… o no… Tot és molt confús! I amb en Pipo Serrano també!

Això sí, el nostre particular “radioshow” tindrà al llarg de les pròximes setmanes noves incorporacions… L’Àvia Remei ens il·lustrarà amb les seves peculiars “Tècniques de seducció”, el Francesc Miralles, guionista de “L’ofici de viure” i de “Bricolatge emocional”, ens ajudarà a meditar amb una secció feta a mida: “Bricolatge terrenal”! Qui sap, potser fins i tot convidem el Gaspar. La Laia Ferrer, reportera de fórmula 1 de TV3, ens explicarà com viatjar més plàcidament i com aconseguir tres seients a l’avió pel preu d’un o com gaudir d’una òpera de 200 euros per menys de cinc. El David Verdaguer ens acostarà als llocs més frescos del país. Repassarem “Catalunya des de l’aire” amb l’Àlex Gorina, i sabrem com s’han construït els grans comunicadors del panorama català. Ens endinsarem en l’univers de les tradicions amb “El Costumari Català” de la Liz, una nord-americana que viu i treballa a Catalunya des de fa només un any. A més, també descobrirem la nostra particular “deGeneració digital” amb en Jordi Sellas, i com perdre el temps davant l’ordinador amb l’ajuda de la Mariola Dinarès. Ah, i evidentment, mirarem de saber on para l’Àngel Llàcer, i fins i tot intentarem descobrir on s’amaga el Pere Mas durant les seves vacances… tot plegat, gràcies a l’ajuda del “verbívor” Pau Vidal i la seva “Auca del Sr. Pere”. Tot plegat, de 12.00 a 14.00 h a Catalunya Ràdio… si és que ja ho dèiem, tot és molt confús!

SECCIONS

 • L’ENTREVISTA (cada dia de 12.25 a 13.00 h)


 • CATALUNYA DES DE L’AIRE, amb l’ÀLEX GORINA (dimarts 13.15 h)

L’Àlex Gorina és un home de cinema, un home que coneix el món audiovisual millor que ningú. Però té un defecte: no té tele a casa. Per això li vam demanar que analitzés la televisió actual amb els seus ulls verges d’estranys xous i programes. Gairebé un any més tard, i després de guanyar-se l’odi de tots els companys a qui ha criticat, hem decidit donar-li un descans i oferir-li un visionat a l’antiga dels programes que van ser decisius perquè avui gaudim dels comunicadors del nostre país: “Tres pics i repicó”, “Vostè jutja”, “Filiprim” i molts d’altres passaran pel sedàs del nostre particular crític.

 • AL PEU DE LA LLETRA, amb JOAN BOTTA (dilluns 13.30 h)

Després del cap de setmana, la reflexió és obligada. Per això hem demanat al Joan Botta que analitzi els diaris principals de la setmana i ens en desxifri els continguts més transcendents.

 • LA UNITAT MÒBIL, amb DAVID VERDAGUER (dilluns 13.45 h)

David Verdaguer buscarà cada dilluns els llocs més frescos de Catalunya. Si no sabeu com suportar l’estiu, i necessiteu indrets amb encant, ell és el vostre home… I qui sap, si necessiteu un taxi en forma d’unitat mòbil de Catalunya Ràdio, ell us el podria subvencionar. O no som la ràdio pública de Catalunya?

 • EL MICRO OCULT amb Ricard Ustrell (divendres 13.30 h)

Tot i que ho hem intentat, maletins inclosos, en Ricard Ustrell no vol descansar ni a l’estiu. I el pitjor de tot és que pretén continuar fent servir el seu micròfon ocult per demostrar les grandeses de la nostra societat.

 • VIATGE A LA LLUNA, amb LAIA FERRER (dimarts 13.30 h)

Després de més de dos anys viatjant per tot el món, la Laia Ferrer ja ha recorregut tants quilòmetres com si hagués viatjat a la Lluna. A la fórmula 1, un esport carregat de glamur, luxes i on encara no han sentit parlar de la crisi, els reporters s’han de buscar la vida per gaudir dels millors plaers a preu de cost… És per això que amb la Laia descobrirem com viatjar més còmodes en classe turista, com evitar patir les simpàtiques cues de l’estiu, o com anar al teatre o a veure una òpera per menys de cinc euros… A vosaltres us han parlat de la crisi?

 • DeGENERACIÓ DIGITAL, amb JORDI SELLAS (dimarts 13.45 h)

Si amb el cap de setmana arriba l’hora del “Generació digital”, els dimarts gaudirem de la “degeneració digital”. Això sí, ho farem amb el mateix Jordi Sellas. Ell ens ajudarà a redescobrir l’oci digital per als que no suporten la platja, i aprofundirem en això de les xarxes socials amb una subsecció batejada com a “2.0 per a inútils”.

 • IMPACTES DIGITALS, amb MARIOLA DINARÈS (dimecres 13.15 h)

Esteu cansats de passar hores i hores davant l’ordinador treballant? Ja no sabeu com evitar que el vostre cap us vegi enganxats al Facebook? La Mariola Dinarès ens guiarà setmanalment a través del més absurd de la xarxa. Una secció de la qual no aprendreu res, però que, sens dubte, us ajudarà a suportar millor les altes temperatures i us entretindrà amb vídeos, cançons, virals, arxius i notícies per perdre el temps a la xarxa. Els Impactes Digitals més absurds i més impactants de la setmana.

 • BRICOLATGE TERRENAL, amb FRANCESC MIRALLES (dimecres 13.30 h)

La felicitat, la parella ideal, la pau interior, les claus de la meditació i tants altres temes són objecte d’anàlisi de “L’ofici de viure” i del “Bricolatge emocional”, de TV3. Per això, cada dimecres gaudirem de la “cara B” del bricolatge emocional… això sí, el nostre serà més terrenal… Ho farem amb el guionista d’aquests espais, d’èxit, i qui sap si amb l’ajuda del mateix Gaspar Hernàndez.

 • AGENDA SETMANAL, amb Gemma Tarragó i Alfons Gorina (dijous 13.15 h)

Els dijous arriba l’hora de l’agenda setmanal i les recomanacions confuses. Però quines creieu que acabareu triant…? Caldrà que espereu a sentir l’espai per entendre la disjuntiva que aquesta parella us crearà…

 • TÈCNIQUES DE SEDUCCIÓ, amb L’ÀVIA REMEI (dijous 13.30 h)

Ens ha costat però ho hem aconseguit. Els dijous al migdia l’Àvia Remei abandonarà els fogons per il·lustrar-nos en l’apassionant món de la seducció. Un atractiu desconegut: la vostra sogra, el vostre cap o el president de la comunitat podrien ser els objectius perfectes. Però no us deixeu enganyar, aquesta no és una secció d’autoajuda. Això ho hem deixat per un altre dia.

 • CONCURS CONFÚS (divendres 13.15 h)

Els divendres arriba l’hora de concursar i per això, tal com hem fet tot l’any, obrirem les portes del “Confús” als nostres oients. Dos de vosaltres us haureu d’enfrontar amb proves estranyes i puntuacions encara més surrealistes. Qui se n’anirà de cap de setmana? El guanyador o el perdedor? Tot és molt confús… Si hi voleu participar ja podeu escriure’ns a confus@catradio.cat

 • EL COSTUMARI CATALÀ, amb la LIZ (dilluns 13.30 h)

Si parlem del costumari català indefectiblement ens ve al cap la figura de Joan Amades. Però després d’aquest estiu, les coses podrien canviar radicalment. La Liz, una nord-americana que viu i treballa a Catalunya des de fa un any, i que és èxit de visites al Youtube amb el seu vídeo “Me Speaking Catalan”, ens ajudarà a descobrir algunes de les tradicions més nostrades del país. Tot plegat, és clar, en català normatiu.

 • L’AUCA DEL SR. PERE, amb PAU VIDAL (divendres 13.45 h)

Després de les cançons a mida, li ha arribat l’hora a la literatura. I per a això necessitem un home lúcid i que manegui les paraules com ningú. En Pau Vidal confegirà setmanalment l’auca del Sr. Pere, amb un peculiar protagonista: Pere Mas. Això sí, en Pau necessitarà l’ajuda dels oients per situar el Sr. Pere en algun punt confús de la geografia catalana o simplement per triar els seus acompanyants de viatge… Ens ajudeu?

I per si voleu consultar el DOSSIER de Catalunya Ràdio d’aquesta temporada d’estiu, cliqueu AQUÍ!

Els propers dies pujaré tots els programes que hem anat fent!

Anuncios

Un comentario sobre “A l’Estiu, Tot és molt Confús!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s