Apoyaré…! Algú s’ho creu?

20111118-005447.jpgA 2 ó 3 dies de les eleccions generals, els polítics segueixen passejant-se d’aquí cap allà intentant fer-nos creure que allò que fins ara semblava impensable, ara es convertirà en un fet. Ens prometen amor etern i com més propers es mostren a un territori, més clarament demostren la necessitat que en tenen dels seus ciutadans, o dit d’una altra manera, en pocs dies o mesos, es senten obligats a restaurar tot el mal que li han fet als seus habitants al llarg dels darrers anys…
Així doncs, si sorprenentment veieu a un d’aquests “líders” polítics a tot hora a casa vostra, MALPENSEU…no us estimen més que fa 6 mesos, però ara necessiten captar el vostre vot per a després fer amb ell el que més els convingui. El que més els convingui a ELLS, no al vostre territori, país, regió o comunitat autònoma…només a ells.
En aquesta línia, tots – i especialment els catalans – recordem aquell famós “APOYARÉ EL ESTATUTO DE CATALUNYA…” de Rodríguez Zapatero. Doncs bé, encara que sembli un gag de mal gust dels “spins” de Mariano Rajoy, aquest passat dimecres al vespre, en ple meeting a l’Hospitalet de Llobregat, el candidat popular va entonar el seu propi “APOYARÉ”…i el pitjor de tot és que un cop més feia referència a Catalunya.
Aprofitant aquesta simpàtica promesa, aquest dijous, al programa “Tot és molt Confús” de Catalunya Ràdio, vam voler abordar aquesta qüestió… Ho vols escoltar? Doncs aquí va:

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s