Assassins de famosos…

Hugo Chávez, Fidel Castro, Hosni Mubarak, Barack Obama, José María Aznar, Nelson Mandela, Emilio Botín, Warren Buffet, Miley Cirus, Chris Brown, Justin Bieber, Owen Wilson, Lindsay Lohan i Aaron Carter són alguns dels personatges populars que han mort en els últims temps.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Gent que ha traspassat gràcies a les xarxes socials i més concretament a través de Twitter. Però curiosament en la vida real tots segueixen vius, fins que es demostri el contrari…
Pocs dies després que  Twitter pugui presumir de comptar amb 500 milions d’usuaris, ens topem davant d’un fet, d’una moda potser: assassinats virtuals comesos en escassos segons i només amb l’ajut de 140 caràcters com a màxim.

A alguns d’ells els han matat fins a tres i quatre vegades, i els suposats assassins han estat gent amb pedigrí; Els Ministres Luis de Guindos, Cristobal Montoro i José Manuel García-Margallo (ministre d’afers exteriors i de cooperació), però tots ells en versió 2.0 i amb uns perfils suplantats. Una gent que va comptar amb alguns còmplices d’excepció: gent de carrer, guionistes, humoristes, periodistes, reconeguts diaris, mitjans d’elevada solvència i diaris digitals de tota mena. I és que els assassinats virtuals es venen bé, i es compren encara millor.

Després de molts dies matant sense la meticulositat d’algú com “Dexter”, crec que aquests assassinats han estat altament positius. Bé, per a tothom menys pels qui ens van deixar durant unes hores. Gràcies a aquests crims, molts dels qui havien sacralitzat eines com twitter o facebook creient que eren tan fiables com una agència de notícies de butxaca, s’han adonat que qualsevol pot ser ministre, assassí o còmplice i ara s’ho repensen abans d’un gratuït “re-tweet”.

Tot i que mai no és així, Internet ha demostrat que, per una vegada, alguns crims (virtuals) poden haver servit d’alguna cosa, i és que sembla que de vegades només n’aprenem a base de cops. És per això que celebro que tants assassinats 2.0 hagin servit per a que molts, s’ho pensin dues vegades i fins i tot contrastin qualsevol informació abans de prémer la tecla, botonet o pantalla del seu smartphone.

Un comentario sobre “Assassins de famosos…

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s