Global Pasturets!

image002Bé, si heu vist el vídeo ja sabeu de què us vull parlar! Ara que tornen els Pares Noels, els Reis Mags, La verge Maria i el Nen Jesús (amb o sense bou i ruc), i ara que sembla que tots hem de gastar-nos-ho tot a les botigues per satisfer a amics i familiars, uns quants inconscients ens hem volgut sumar a un nou espectacle dels amics de LUZ DE GAS per a recaptar tants diners com puguem per alguna gent que ho necessita molt més que nosaltres!! El proper dia 21 arriben a Barcelona els Global Pasturets, amb cares conegudes i que ja us asseguro que sorprendran; Helena Garcia Melero, Jan Laporta, Carles Flavià, El Pare Manel, Elisenda Roca, Mey Hoffman, Laia Ferrer, Adam Martín, Lucrecia, Mònica Green, Regina Do Santos, Alonso Caparrós i molts altres encarnarem els pastors, dimonis, àngels i divinitats més gamberres amb qui us heu topar darrerament!!

I per si voleu veure algunes de les imatges amb que ens hem topat darrerament en els assaijos que hem anat fent, no us perdeu les següents fotos… Algunes podrien passar a la història! Us ho garanteixo!!

Però fotos a banda, el que realment importa és que el proper dia 21 ens acompanyeu en aquest assaig general que farem (en forma d’obra teatral) per a tots vosaltres!! Serà al Luz de Gas, i com sempre, és per una bona causa… què millor que ajudar així, no? Si ja us he convençut, doneu-vos pressa i compreu les entrades a través d’aquest enllaç a TELENTRADA!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s