Apps, per a menjar-se-les!

Com ja porto fent des de fa unes quantes setmanes, i després de passar pel «8aldia» de «8Tv«, us deixo a continuació algunes de les recomanacions que vam repassar ahir al programa i que estan pensades per a fer-vos la vida més fàcil… Com sabeu, i ja assumint que aquestes màquines que portem a la butxaca, a banda «d’espiar-nos» i recollir tot el que fem o diem, de vegades ens ajuden a viure millor. I tenint en compte que donem molta, moltíssima informació com a mínim, intentem treure’n el millor…

Aquesta setmana li ha arribat el torn a algunes «apps» o serveis que són, com apunto en el títol, per a menjar-se’ls. Em refereixo a apps molt gastronòmiques i que ens ajudaran a saber-ne més dels vins i de passada a fer una compra més eficaç i econòmica.

Anem per ordre doncs. Pel que fa als vins, important tenir en compte aquesta APP que ens ajudarà i de quina manera. És tracta de VIVINO, una app que ens ajudarà a entendre més què ens agrada, ens deixarà categoritzar els vins que prenem, ens dirà quina puntuació te entre els usuaris, la seva varietat de ram, la denominació d’origen, quins són els millors anys per aquest «caldo», i fins i tot ens donarà tota la informació pel que fa a un correcte maridatge. A més, si sou dels qui preferiu les recomanacions ho teniu fàcil;¨Un cop valorats 5 vins, l’aplicació entendrà quin tipus de vins us poden convèncer i us en recomanarà uns quants més… I si no voleu valorar res, l’app també us proporcionarà llistats de bons vins d’entre 0-15€ o de més de 15€, etc. Ah, i tot això fent una ràpida fotografia al vi que tingueu davant. Sense dubte una eina molt poderosa pel que fa al sector vitivinícola.

05-Vivino

I la segona, l’app de l’estalvi que us recomanava. Segur que tots us feu pesades llistes de la compra, que mai acabeu de trobar a l’hora de la veritat. Doncs bé, SUPERTRUPER és la vostra app. A banda de fer aquestes llistes de compra manualment, podeu afegir productes amb un ràpid escaneig del codi de barres del producte. I un cop escanejat, el servei us dirà a quin supermercat ho trobareu millor de preu o us donarà alternatives del producte que us poden resultar més econòmiques.

01-SuperTruper

A més, quan hàgiu de fer la compra també farà un càlcul de tota la vostra llista i us dirà a quin supermercat hauríeu d’anar! Molt molt recomanable!

I per si voleu veure el com ho vam explicar en directe, només heu de clicar AQUÍ

 

Deja un comentario