Per no perdre la pista…

No sempre és possible, però fa unes setmanes em vaig comprometre a intentar pujar setmanalment algunes de les recomanacions que faig al programa televisiu «8aldia» de 8Tv. Doncs bé, aquesta setmana, en plena arrencada del 2015 i encara pensant en aquells que encara podien gaudir d’uns darrers dies de vacances, vaig fer una tri-recomanació que segur que ajudarà a més d’un. La tria te molt a veure amb els desplaçaments i és la següent:

  • FLIGHTRADAR: Aquesta APP és addictiva i ho és especialment per tots aquells que estan acostumats/obligats a volar o per aquells que estan de vacances i ja tenen ganes de tornar a casa. Amb una simple aplicació podem convertir el nostre mòbil en una eina perfecte que ens converteix en un moment en controladors aeris (sense capacitat de modificar res, és clar… ). És a dir, que a través d’aquesta APP podem veure si el nostre vol ja ha arribat a l’aeroport, o si el nostre familiar està arribant a la destinació per sortir de casa i anar-lo a buscar.

01-Flightradar

  • HERE MAPS: Al llarg de cada setmana hem abordat molts temes i aplicacions, però mai no hem parlat de navegadors GPS. I no ho havíem fet perquè a grans trets tots eren iguals. Però des de fa unes setmanes n’hi ha un que marca la diferència i que ens pot resultar molt útil si marxem fora d’Espanya. Es tracta d’un navegador GPS que ens seguirà portant a la nostra destinació encara que siguem a l’altre punta del món.

04-Here Maps

  • i per últim, ALPIFY: Per aquells que els agradi l neu, i sobretot practicar esports de neu, aquesta és una APP essencial. és una APP mitjançant la qual som localitzables si ens passa res. És l’aplicació definitiva per evitar perdre’ns o perdre a algú a la muntanya o per a que ens puguin rescatar en cas que ens passi alguna cosa… Serveix per l’esquí/snowboard, per l’esquí alpí, per l’escalada a la muntanya, pels qui van per fora pistes, pels excursionistes, etc… I segur que més d’un encara ho gaudirà en aquests darrers dies de vacances!

06-Alpify

 

I per si voleu veure com ho vam explicar al programa, AQUÍ teniu l’enllaç

 

Un comentario sobre “Per no perdre la pista…

  1. Bona nit. El meu nom és Jordi Castellet i estem promocionant una app anomenada Mapp4all que geolocalitza punts d’interès com hotels, restaurants, museus, teatres, parcs, platges… Amb el seu grau d’accessibilitat per persones amb dificultat en la movilitat, en la visió i l’audició, així com persones celíaques i fins i tot persones que surten de casa amb la mascota i volen saber on seran admesos. Ens agradria poder fer-te’n una presentació però pots xafardejar el web http://www.mapp4all.com i veuràs exactament de que va. És feta a casa nostra i està disponible per iOs i a finals de mes per Android.
    Aquest dijous es fa un sopar solidari presentat per http://www.dinnersthatmatter.org en el que en som l’app oficial.
    El dia 20 fem una presentació conjunta d’apps de mobilitat amb l’Ajuntament de Barcelona.
    Em trobes a jcastellet@mapp4all.com o al 636482001.
    Moltes gràcies.

Deja un comentario